4x udstilling i Dragør Havnegalleri 🗓 🗺

Fra den 28. juni til 4. juli kan du opleve Kirsten Kjærgaard, Lis Karlin, Lise Gram og Lene Larsen udstille i Dragør Havnegalleri.
Dragør Havnegalleri.
Dragør Havnegalleri.

4x udstilling i Dragør Havnegalleri

De fire kunstnere Kirsten Kjærgaard, Lis Karlin, Lise Gram og Lene Larsen udstiller sammen i Dragør Havnegalleri fra den 28. juni til 4. juli, kl. 13.00 til 18.00. Der vil også være fernisering fredag den 28. juni kl. 14.00.

Da det er fire kunstnere, der udstiller sammen, kan publikum forvente et bredt udvalg af forskellige kunstformer i galleriet, herunder malerier, keramik og tekstiler.

Lise Gram: Hendes primære fokus er på smykker, som udgør grundstenen i hendes arbejde. Lis finder stor glæde ved at arbejde med sine hænder og er altid ivrig efter at kaste sig ud i nye projekter og udforske nye idéer. Dette betyder, at hun aldrig kan være sikker på, hvordan det næste værk vil tage form. Selvom hun altid har en grundide, når hun starter et nyt projekt, er der altid plads til ny inspiration og nye idéer undervejs i processen. Derfor har hun valgt at kalde sit smykke-design for Akuni, et ord der staves unikt bagfra, da man altid vil finde noget særegent hos Lise Gram.

Kirsten Kjærgaard: Hendes keramik henvender sig til den bevidste forbruger, som værdsætter moderne kunst, design og hyggelige detaljer. Kirstens design egner sig både til vindueskarmen, reolen eller bordet og omfatter blandt andet også vaser og skåle med motiver af grene eller birkestammer. Alt er håndlavet i tyndt porcelæn, og hun har drevet virksomheden K Keramik siden 2015.

Lis Karlin: Med over 50 års erfaring som maler lader Lis sig stadig inspirere af alt det positive omkring hende, hvilket hun formår at overføre til lærredet med stærke akrylfarver. Hun eksperimenterer, og det impulsive får ofte overtaget, hvilket resulterer i farverige værker, hvor farverne selv bestemmer motivet. Denne tilgang giver hende en følelse af magi og glæde, idet hun selv går på opdagelse i sit arbejde. Lis mener, at oplevelsen af hendes kunst skal ligge hos beskueren, og den behøver ikke nødvendigvis at forstås på en bestemt måde.

Lene Larsen: Hendes kunst udfoldes i form af tørklæder, sjaler og silke, skabt af håndfiltret uld og håndfarvet silke. Hun frembringer sine egne designs i et væld af farver, og alle materialerne er naturlige og bæredygtige for både mennesker og miljø. Senest har hun begyndt at ECO-printe med naturens blomster og blade, hvilket giver både fine og unikke prints.

fra til
Tilføj til din kalender Det Sker Seneste Nyt
Strandlinien 17, 2791 Dragør Se på kort
Open in app
Del dette opslag: