Öresundsmarkedet på Dragør Havn 2024

Öresundsmarkedet afholdes over to weekender i sommeren. Første gang er fra fredag den 28. juni til søndag den 30. juni, og anden gang fra fredag den 19. juli til søndag den 21. juli.
Öresundsmarkedet. Foto: Ann Madsen
Öresundsmarkedet. Foto: Ann Madsen

Öresundsmarkedet på Dragør Havn 2024: En sommer med streetfood og hygge

Öresundsmarkedet åbner igen til sommer

Dragør Havn vil igen i sommeren 2024 blive forvandlet til et kulinarisk paradis, når Öresundsmarkedet vender tilbage. Med et væld af spændende udstillere, både lokale og fra andre dele af landet, tilbyder markedet en unik oplevelse over to weekender i sommerferien.

Den uforglemmelige atmosfære skabes af lækker streetfood, livemusik og den perfekte sommerferiestemning.

Et marked i verdensklasse

Öresundsmarkedet, anført af den passionerede Christian Willesen, er kendt for sin evne til at skabe en uforlignelig oplevelse. Christian har siden starten haft en klar vision om at bringe det bedste fra markedsverdenen til Dragør Havn.

“Vi glæder os til endnu en gang at byde velkommen til vores spændende havnemarked med gourmet-oplevelser, håndværk, god musik – og naturligvis en masse hygge,” udtaler han med stor begejstring.

Lokale smagsoplevelser

Markedet vil byde på et udvalg af streetfood, ost og snacks. Uanset om du er til det klassiske eller det eksperimenterende, vil der være noget for enhver smag. Er du mere til is eller sushi, har Dragør bymidte også åbent og tilbyder alt hvad hjertet begærer.

På havnen vil der også være en bar, der serverer kolde fadøl, slushice til børnene og lækre vine, samt boder med delikatesser, smykker, modetøj og specialvarer, som man kan tage med hjem.

En invitation til Stadeholdere

Hvis du har unikke produkter, der kan berige markedet, er der stadig få pladser tilbage til stadeholdere. Christian Willesen opfordrer alle interesserede til at deltage: “Vi hører gerne fra dem, der vil med – alle er velkomne.”

Vil du også have en stand? Skriv på Facebook eller ring til Christian Willesen på 2118 8040.

Öresundsmarkedet. Foto: Ann Madsen

Markedsdage

Denne sommer afholdes Öresundsmarkedet over to weekender i sommeren. Første gang er fra fredag den 28. juni til søndag den 30. juni, og anden gang fra fredag den 19. juli til søndag den 21. juli.

Hver weekend byder på en unik atmosfære fyldt med livemusik, fantastisk mad og en enestående markedsstemning.

Sommerhygge på Dragør Havn

Öresundsmarkedet er ikke bare et sted at spise; det er en oplevelse. Under åben himmel og med havet som baggrund kan besøgende nyde en atmosfære fyldt med autenticitet og charme. Markedet tiltrækker et købestærkt publikum, der deler en fælles passion for kvalitetsprodukter og den gode livsstil.

Livemusik og eksklusive butikker bidrager yderligere til markedets tiltrækningskraft. Det er en oplevelse, der appellerer til alle sanser og skaber minder, der varer langt ud over sommeren.

Velkommen til Dragør Havn

Öresundsmarkedet på Dragør Havn, lige ved Lodstårnet, er stedet, hvor man kan nyde lækker streetfood, forfriskende drinks og en række eksklusive popup-butikker. Christian Willesen og hans team ser frem til at byde både nye og tilbagevendende gæster velkommen til en sommer fyldt med smag, hygge og uforglemmelige oplevelser.

Så kom og oplev Öresundsmarkedet på Dragør Havn i sommeren 2024 – stedet hvor kulinariske drømme bliver til virkelighed under den åbne himmel, med havet som baggrund og sommerens varme som en kærkommen ledsager. Vi glæder os til at se jer igen!

Del dette opslag: