Bellanos Pizzeria 🗺

Bellanos Pizzeria er kendt for deres pizza-væg, hvor borgere og erhverv kan købe en pizza ekstra til væggen, så både den enlige mor, pensionisten, den sygemeldte, den hjemløse eller det syge barn kan få gratis pizza.
Fotos af Alejandro Aznar: https://www.pexels.com/da-dk/foto/pizza-skiveskaret-foodporn-madfotografering-12557597/
Fotos af Alejandro Aznar: https://www.pexels.com/da-dk/foto/pizza-skiveskaret-foodporn-madfotografering-12557597/
Logo Dragoer News Mediehus 2 | foto fra dragørnews.dk
  • Bellanos Pizzeria & Café Bar
  • Adresse: Kirkevej 174, 2791 Dragør
  • Telefon: 32 53 06 60
  • Åbningstider:
    Mandag til Fredag 11:00 – 22:00
    Lørdag & Søndag 12:00 – 22:00
  • Menukort: bellano.dk/menu

Byens foretrukne pizzeria

Bellanos Pizzeria har mere end to årtiers ekspertise og har udviklet sig fra et hyggeligt lokalt pizzeria til Dragør-borgernes foretrukne destination for lækker, italiensk-inspireret mad. De dedikerer sig fuldt ud til at give deres kunder den bedst mulige service og en uforglemmelig oplevelse. Deres vedvarende succes skyldes den utrættelige støtte og loyalitet fra deres faste kundekreds og Dragørs udsatte borgere. Det er deres pizza-væg et bevis på, hvor borgere og erhverv kan købe en pizza til væggen, så både den enlige mor, pensionisten, den sygemeldte, den hjemløse eller det syge barn kan få gratis pizza.

Deres højeste mål er altid at levere eksemplarisk service inden for en kort ventetid og konstant at stræbe efter at tilbyde de allerbedste pizzaer i Dragør. Uanset om man planlægger en fødselsdag, konfirmation, firmafrokost eller enhver anden lejlighed, er de her for at imødekomme dine kulinariske behov. Du er velkommen til at kontakte dem, så I sammen kan gøre din begivenhed mindeværdig med deres lækre mad. Velbekomme!

Plads til alle hos Bellanos

I det store spiseområde er der plads til alle, og atmosfæren er særligt familievenlig med hyggelige billeder og bløde bænke. Gæsterne kan nyde deres måltider i en rummelig og indbydende atmosfære, hvor der er tænkt på hele familien. Med masser af plads til både børn og voksne er det den ideelle destination for familier, der ønsker at samles og dele et hyggeligt og hurtigt måltid sammen.

Lokal Virksomhed Børnevenligt Mad / Drikke Profiler
Kirkevej 174, 2791 Dragør Se på kort

Læs også...