Anmeldelse af Dragør Revyen 2023

Dragør News har netop haft fornøjelsen af at deltage i Dragør Revyens premiereaften, og vi må sige, at det var en uforglemmelig oplevelse!
Dragør Revyen 2023 på Dragør Fort
Dragør Revyen 2023 på Dragør Fort

Dragør News har netop haft fornøjelsen af at deltage i Dragør Revyens premiereaften, og vi må sige, at det var en uforglemmelig oplevelse! Hele aftenen var fyldt med latter, grin og en fantastisk stemning.

Efter at have læst om det hårde arbejde, der er blevet lagt i at forberede årets revy, var vores forventninger høje, og Dragør Revyen skuffede på ingen måde. Det var tydeligt, at skuespillerne og holdet bag revyen havde lagt deres sjæl i forestillingen.

Det nye format, hvor revyen blev spillet i fortets restaurant, tilføjede en ekstra dimension til oplevelsen. Skuespillerne skiftede kostumer og karakterer lige foran vores øjne, hvilket skabte en sjov og dynamisk atmosfære.

Skuespillerne leverede fantastiske præstationer, og det var tydeligt, at de nød hvert øjeblik på scenen. Emilie Bjørn Kilting, både som instruktør og skuespiller, gjorde et fantastisk stykke arbejde, og det samme gjorde resten af det talentfulde ensemble.

Se en udpluk af vores oplevelse til premieren i videoen her:

Vi kan kun anbefale Dragør Revyen 2023 til alle, der trænger til en aften fyldt med latter og underholdning. Billetsalget er i gang, så skynd dig at sikre dine billetter og vær en del af denne stolte tradition, der går næsten 100 år tilbage. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

Tak til Dragør Revyen for en uforglemmelig aften, og vi ser frem til at komme tilbage igen til næste år. Nu vil redaktionen hvile vores lattermuskler og gå på en velfortjent weekend.

Vi håber at du får set en forestilling!

Billetter købes her: dragoerrevyen.dk/billetter2023

Del dette opslag: