Dragørs Levende Låger 🗺

Vi nærmer os den 1. december, hvilket naturligvis betyder, at Levende Låger er klar til endnu en omgang julegåtur. Som altid mødes man hver dag under lygten på Badstuevælen kl. 17.00.
På besøg hos en levende låge. Foto: Dines Bogø, 2021
På besøg hos en levende låge. Foto: Dines Bogø, 2021

Dragørs levende julekalender er tilbage og fejrer i år sit 10-års jubilæum. Hver dag skal de fremmødte besøge et sted i Dragør, der er pyntet til jul. Her vil “ejermanden” vise sin juleudsmykning frem og måske dele en lille historie omkring pynten. Hvis man er heldig, venter der også lidt julegodter til deltagerne og måske noget varmt at drikke.

På vej til dagens udvalgte “låge” går man sammen på en lille hyggelig tur i Dragør, så man også får mulighed for at opleve andre områder af byen. Undervejs er der også rig lejlighed for at sunget et par julesange.

Traditions tro er Levende Låger tilbage. Som altid mødes

Traditionen tro starter turen den 1. december kl. 17.00 under lygten på Badstuevælen, hvorfra turen går mod den første levende låge. Arrangementet varer cirka 20 minutter, hvor det både kan være private hjem, butikker og virksomheder, man besøger. Om lørdagen vil turen blive lidt længere, så den levende låge kan kræve en lidt længere gåtur.

Ingen ved på forhånd, hvem der er udvalgt til at få besøg, udover Ann Madsen, som i år står for planlægningen. Og hun afslører ingenting, siger hun!

Har man har lyst til at deltage i Levende Låger, er det bare at troppe op hver dag under lygten på Badstuevælen kl. 17.00 fra den 1. december og de følgende dage op til jul.

Den 24. december vil turen allerede starte kl. 11.00, så der er tid til at være hjemme og fejre juleaften.

levende laager 4 | foto fra dragørnews.dk
Artikler Det Sker Seneste Nyt
Badstuevælen 6, 2791 Dragør Se på kort
Del dette opslag: