Julehjælp til borgere i Store Magleby Sogn

Hvis du står over for en økonomisk stram tid i julen, tilbyder Store Magleby Sogns Menighedspleje julehjælp til sognets borgere. Læs artiklen og se, hvordan du kan ansøge. Fristen er 24. november.
Kort over Store Magleby Sogn
Kort over Store Magleby Sogn

Julen kan være en udfordrende tid, hvis økonomien er stram og ikke rækker så langt. Hvis du befinder dig i denne situation og bor i Store Magleby Sogn, er der hjælp at hente fra Store Magleby Sogns Menighedspleje.

De tilbyder julehjælp til dem, der har brug for det. På Store Magleby kirkes hjemmeside kan du finde et ansøgningsskema, hvor du kan ansøge om deres julehjælp. Fristen for ansøgninger er den 24. november, og hjælpen vil blive uddelt den 3. december.

Du kan tjekke om du bor i Store Magleby Sogn her.

Hvis du ikke har mulighed for at ansøge via internettet, kan et ansøgningsskema i papirform skaffes ved at kontakte kirkens kordegn Neel Hastoft Carlsen på snc@km.dk eller telefonisk på 3253 1605.

Alle ansøgninger bliver selvfølgelig behandlet i fuld fortrolighed af kirkens præster. Julehjælpen gives i form af gavekort til Salling Groups butikker, såsom Føtex, Bilka eller Netto.

Del dette opslag: