Dragør News anbefaler: Oplev Fortet Live

Dragør News opfordrer alle festglade sjæle på Amager og i Dragør til at hoppe på billettoget til dette års Fortet Live koncerter! Sæt kryds i kalenderen den 31. maj og 1. juni 2024, og mød os til en musikfest, der vil få dine 80'er sko til at danse af sig selv!
Foto: Fortet Live
Foto: Fortet Live

Dragør News anbefaler: Oplev Fortet Live

Dragør News opfordrer alle borgere på Amager og i Dragør til at støtte op om og købe billetter til dette års Fortet Live koncerter, der afholdes den 31. maj og 1. juni 2024 på Prins Knuds Dæmning 2, 2791 Dragør.

Dette unikke arrangement byder på to dages festligheder med fokus på henholdsvis de yngre generationer samt deres forældre.

Young – Fredag den 31. maj

Den første dag af Fortet Live er dedikeret til den yngre generation, hvor toppen af dansk rap vil fremføre live. Icekiid og Benny Jamz vil stå i spidsen for en dobbeltkoncert, understøttet af rapperen Luxoor og en DJ, der sørger for musik mellem sættene.

Dagen tilbyder en eksklusiv oplevelse med plads til maksimalt 1500 gæster, garanteret en sikker og festlig atmosfære på et af Amagers største og smukkeste dansegulve.

Forever Young – Lørdag den 1. juni

Lørdagen er reserveret til dem, der elsker 80’erne. Vær med til at fejre et årti præget af eyeliner, hårlak og ikoniske musiknumre. Fortet Live præsenterer et imponerende lineup af DJs og tribute bands.

DJ Dan Rachlin og DJ Joakim Hediger vil spille de største hits fra 80’erne, og gæsterne kan opleve bands som Modern Talking Reloaded, Duran Duranies, og Wham/George Michael Celebration.

Disse bands vil levere uforglemmelige præstationer af nogle af årtiets største sange.

Byens bedste beliggenhed

Begivenheden, skabt af Michael Busk og Thomas Thomsen, er en passioneret hyldest til både fortiden og nutiden. Med deres kærlighed til 80’erne har de sikret, at Fortet ikke kun bliver en festplads, men også et sted, hvor historie og moderne musik mødes på bedste vis.

Fortets rå og charmerende omgivelser, komplet med neonlys og food trucks, skaber den perfekte ramme for musikken.

Billetter er allerede til salg, og med over 6000 interesserede og 1200 solgte billetter til lørdagens begivenhed, er det en god ide at skynde sig for at sikre sig en plads til denne kæmpe fest.

For mere information og billetkøb, besøg Fortet Live’s hjemmeside eller deres Facebook-side.

For interviews og yderligere oplysninger, kontakt arrangør Michael Busk gennem Star World PR & Concerts eller Jeannie Mortensen på mobil: 50514560.

Del dette opslag: