Mysteriet om den døde mand i Skurvognen ved Dragør

En 67-årig mand blev fundet død under mystiske omstændigheder søndag aften i en skurvogn ved Dragør. Nu viser det sig, at han allerede var død inden branden.
Frieslandsvej i Dragør. Foto: Krak
Frieslandsvej i Dragør. Foto: Krak

Mysteriet om den døde mand i Skurvognen ved Dragør

En 67-årig mand blev fundet død under mystiske omstændigheder søndag aften i en skurvogn i postdistrikt 2791 Dragør (Tårnby Kommune), som også var delvist ramt af en brand.

Københavns Politi, som rykkede ud til stedet efter en anmeldelse om branden kl. 22.20, har nu bekræftet, at manden blev fundet med flere knivstik.

Hændelsen fandt sted på Frieslandsvej, et roligt område lidt udenfor Dragør på den sydlige del af Amager. Ifølge politiets første meldinger var skurvognen ikke helt udbrændt, hvilket tyder på, at branden ikke var årsag til mandens død.

Obduktionsrapporten afslørede senere, at dødsårsagen var flere knivstik, hvilket indikerer, at manden allerede var afgået ved døden, før branden opstod.

Vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, Brian Belling, udtaler, at politiet hurtigt mistænkte, at der kunne være tale om et drab. “Der var fra begyndelsen tegn på, at vi kunne stå med en drabssag, og vi har iværksat en række efterforskningsskridt og tekniske undersøgelser på stedet,” siger han.

Politiet er stadig til stede i området mandag formiddag og fortsætter med at undersøge sagen nærmere. De har endnu ikke frigivet oplysninger om mulige motiver eller mistænkte i sagen.

Københavns Politi efterlyser nu vidner, der kan have viden om sagen eller som har befundet sig i området omkring Frieslandsvej søndag aften. Borgere, der har oplysninger, opfordres til at kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Denne tragiske hændelse efterlader mange ubesvarede spørgsmål, og lokalbefolkningen er rystet over nyheden. Politiet håber, at vidneudsagn kan hjælpe med at kaste lys over de nøjagtige omstændigheder, der førte til den ældre mands død.

Dragør News vil fortsætte med at følge denne sag og bringe opdateringer, efterhånden som de bliver tilgængelige.

Del dette opslag: