Det sker i Efterårsferien!

Det er endelig blevet efterårsferie her i Dragør. Men hvad skal du lave? Her er redaktionens bud på hvad du kan lave.
Denali National Park and Preserve (2013).
Denali National Park and Preserve (2013). Flickr

Det sker i Efterårsferien!

Skolernes efterårsferie er lige rundt om hjørnet. Men hvad skal du lave? Her kommer redaktionens bud på aktiviteter du kan lave med børn, voksne eller i en helt anden kombination.

Amagermuseet

Selvom mange holder efterårsferie, så er det bestemt ikke tilfældet på Amagermuseet. De har nemlig planlagt en masse spændende aktiviteterne for de besøgende.

Her kan du alt fra at smage hjemmelavet amagersuppe, lave din egen halmdukke til at få en tur rundt i Store Magleby i den gamle brandbil fra 1939.

Foredrag med Hanne Rimmen

Er du til iværksætteri og strikkeri, så har Dragør Rotary Klub en helt perfekt kombination for dig. Her kan du møde Instagram-strikkestjernen, Hanne Rimmen, som fortæller om hendes rejse på sociale medier og succesen som strikdesigner.

Legepladsen

Når man har børn, er legepladsen altid en sikker vinder. Dragør har legepladser i forskellige børnestørrelser, så du kan finde en der passer din og barnets ønsker. Her kan du læse den lokale “legepladsekspert”, Louises guide over legepladserne i Dragør og måske finde en ny favorit?

Portrætudstilling

Ønsker man kunstnerisk oplevelse kan man svinge forbi det gamle værft, hvor Peter Bøgelund udstiller over 100 af sine mange flotte portrætter. Udstillingen er til fordel for det humanitære arbejde i Ukraine.

Finder man et portræt, man synes er særlig flot, vil det være muligt at købe det med hjem. Alt overskud går ubeskåret til det humanitære arbejde i Ukraine.

Dragør Bibliotek

Hvis man er mere til indendørs hygge, så sving forbi biblioteket og lån en god bog. Udvalget er stort og der er noget for alle aldersgrupper og interesser. Der er både børne-, ungdoms- og voksenlitteratur og hvis man ikke er til skønlitteratur, så har de også et godt udvalg af faglitteratur om alverdens spændende emner.

Savner man en god anbefaling, så er det bare om at spørge bibliotekaren.

Dragør Bibliotek

Læs mere på: bibliotekets hjemmeside.

Ud af naturen

Dragør er omgivet af skøn natur. Der er ikke noget der hedder dårlig vejr, så det bare om at finde det rigtige tøj frem og så kommer udenfor. Du kan både gå en tur langs vandet, tage en tur i Kongelunden eller bare gå en tur rundt udenfor.

God efterårsferie!

Hilsen Redaktionen

Del dette opslag: