Dragør Mediehus har indgået et samarbejde med Madens Verden, som er en lokal virksomhed i Dragør, der leverer opskrifter online til over 2 millioner månedlige brugere på deres hjemmeside.
Vi har købt adgang til deres PLUS-udgave for kun 199 kroner om året, som sikrer os printvenlige opskrifter uden reklamer. Så vil du gerne printe opskriften ud, bør du smide de få penge efter Madens Verden, da de er givet utroligt godt ud.
Nå, den hurtige ret til ugen, er en kalvetyndsteg i ovn. Tyndstegen er et dejligt stykke kød at stege i ovnen, og her kan du se kernetemperatur og vejledende stegetid på kødet.
Her er opskriften på Kalvetyndstegsfilet i ovn fra Madens Verden.
Det er ret nemt at tilberede en kalvetyndsteg i ovn, når man blot kender den rigtige kernetemperatur. Og den kan du se lidt længere nede i opskriften. Tyndstegen kan blandt andet serveres med lækre flødekartofler.
Sydstrandens Slagter anbefaler:
Kalvetyndstegsfilet
Tilbudspris uge 47: 220 kr/kg
Hvis du har tid til det, så er det en god idé, at starte nogle timer før du skal servere stegen.
Start nogle timer før du skal servere stegen. Bland salt og brun farin sammen i en lille skål og gnub blandingen godt ind i kalvetyndstegen. Kom så stegen i en pose, og lad den trække i et par timer.
Vi har her valgt en Kalvetyndstegsfilet fra Sydstrandens Slagter.
Opskrift på Kalvetyndstegsfilet i ovn
Ingredienser
1,5 kilo kalvetyndstegsfilet
2 spiseskefulde brun farin
2 spiseskefulde salt
25 gram smør
Opskriften er beregnet til 6 portioner.
Arbejdstid:
15 minutter
Tilberedning:
45 minutter
SERVERINGSTIPS!
Kalvetyndstegsfilet i ovn er som sagt fin gæstemad, og kødet skæres i pæne skiver ved serveringen.
Tilbehør kan som sagt være flødekartofler, men pommes frites og en hjemmelavet bearnaise sauce er bestemt også skønt til kødet.
En vellavet demi glace skal bestemt også nævnes som en mulig sauce til stegen.
Velbekomme!
OM MADENS VERDEN
Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.
www.madensverden.dk
A.P. Møllers Allé 43B, 2791 Dragør